Artist

Helin-Mari Arderi trio

Trio kavasse kuulub hulgaliselt eestikeelset jazzmuusikat, bossa novat, svingi, ballaade ning särtsakaid samba või ladina stiilis laule. Paljud eestikeelsed laulud kõlavadki bossa nova võtmes nagu ka trio originaallooming.

Helin-Mari Arder on muusikakriitikute silmis eesti jazzilavade päikesekiir, võludes publikut musikaalse siiruse ning vahetu suhtlemisega. Temalt on ilmunud kümmekond heliplaati eesti ja välisautorite laulude uute seadete ning originaalloominguga, mis on loodud eesti autorite tekstidele – Ott Arder, Leelo Tungal, Jaan Kross, Eeva Park, Olivia Saar, Ilona Laaman, Airis Erme jt.

Helin-Mari saatemuusikud on Teet Raik kitarril ja trompetil ning Mart Soo kitarril, kes kirjutavad originaalmuusikat huvitavate seadetega maailma jazziklassikast. Teet Raik juhatab TTÜ Bigbändi ning Sõjaväeorkestrit ning tegeleb ka muusika kõlakujunduse ja fotograafia ning videotööga. Mart Soo on tuntud paljudest improvisatsioonilise muusika koosseisudest, millest kõige nimekam on vast Weekend Guitar trio, lisaks on Mart ka väga hinnatud kitarripedagoog.

Helin-Mari Arder – laul
Mart Soo – kitarr
Teet Raik – trompet, kitarr
Toivo Lend
Toivo Lend

Juhataja | meelelahutus
Tel +372 50 10 820
E-post: toivo@lendmusic.ee

Sügis on sügavik

Hetk rannal

Scroll to Top